Med udgangspunkt i
Aarhus

– arbejder vi i hele Danmark
Vores faglige fokus og kompetencer handler om viden – om at etablere viden der kan anvendes til organisatorisk udvikling og til fordel for borgere i Danmark. Vi gennemfører hvert år mange evalueringer både i det offentlige, i private virksomheder, for fonde og for foreninger, og gennemfører ligeledes understøttet evaluering, hvor vi bidrager til interne evaluering. Derudover holder vi hvert år mange kurser og workshops.

Ineva er

Malene Skov Dinesen

Indehaver og chefkonsulent

Malene Skov Dinesen stiftede Ineva i 2008, og har siden arbejdet med evalueringer og analyser i tæt på alle afskygninger. Malene har skrevet 5 bøger om evaluering, og har stor og bred erfaring med undervisning og sparring på evalueringsområdet.

Læs mere om Malene

Amalie T. Agerbæk

Chefkonsulent

Amalie Agerbæk har mere end 10 års erfaring med evalueringsfeltet, og har gennemført en lang række evalueringsopgaver og kompetenceudviklingsforløb både i kommuner, i regioner, for styrelser, i civilsamfundet og for fonde.

Læs mere om Amalie

Lars Dinesen

Seniorkonsulent

Lars i er vores bonusressource, når der er ekstra travlt og når opgaverne kalder på særlige kompetencer inden for kvantitative analyser, webanalyser og analyse af onlinekampanger, datavisualisering og og andre talorienterede opgaver.

Læs mere om Lars
Lad os hjælpe jer med at tage jeres evalueringer til et nyt niveau