Malene Skov Dinesen

Telefon

28 83 90 62

E-mail

msd@ineva.dk

Malene stiftede Ineva i 2008, og har siden været indehaver og chefkonsulent

Jeg har i mere end 15 år arbejdet specialiseret og mårettet med viden og evaluering. Jeg er Cand. mag i Informationsvidenskab fra Aarhus Universitet og er derudover Diploma in Systemic Leadership and Organizational studies fra KCC (Kensington Consulation Center) og University of Bedforshire i England.

Min store passion og drivkraft i Ineva er ønsket om at understøtte viden og lave evalueringer, der får reel indflydelse og giver mening i den kontekst, de gennemføres i. Dette viser sig blandt andet ved en stor nysgerrighed over for både organisationer og de mennesker, der arbejder i dem og skaber effekter af programmer, projekter og indsatser. Jeg har stor erfaring med evaluering igennem en lang række spændende samarbejder med kunder både i det offentlige og det private. En række af disse opgaver kan der læses mere om under cases.

Jeg har igennem alle årene foruden at gennemføre evalueringen undervist om og i feltet, både på vores åbne kurser og uddannelser og i specielt tilrettelagte forløb.

De bedste samarbejder

er dem hvor vi i fællesskab bliver helt præcise på, hvad evalueringen skal svare på og anvende. Når rammen er tydelig, får jeg som evaluator de bedste forudsætninger for at designe en evaluering, der giver aktørerne stemme på den bedst mulige måde, som har et stærkt analytisk ophæng og hvor vi kan formidle målrettet og lettilgængeligt.

Når jeg laver fejl i evalueringer

fortæller jeg gerne om det. Jeg har holdt oplæg både i Ineva-regi og på Dansk Evalueringsselskabs årskonference, hvor jeg har fortalt om mine største fejl – etiske fejl, designmæssige fejl, formidlingsmæssige fejl og selvfølgelig alle de banale, små hverdagsfejl. Det er super grænseoverskridende at lægge sig fladt ned, men jeg lærer en masse af det, og det er vigtigere end ubehaget.

Udgivelser

Jeg har skrevet i alt fem bøger om evaluering – et par stykker af dem alene, og de andre sammen med gode kolleger:

  • Innovativ evaluering (2010)
  • Essensen af innovativ evaluering (2013)
  • Vidensinformeret ledelse (2017)
  • Evalueringskultur i dagtilbud (2020)
  • Kreative metoder til dataindsamling (2022)

Om mig i øvrigt

Jeg er gift med Lars (vores bonusressource i Ineva), og har været det siden 2003. Samme år kom vores ældste søn til verden, og godt et par år efter endnu en søn. Vi bor i en gammel villa Risskov, som altid trænger til en kærlig hånd hist og her. Når jeg ikke arbejder med evaluering i Ineva, forsøger jeg så godt som muligt at understøtte det, der er Lars’ primære arbejde – at drive aarhuslister.dk. Det er på alle måder noget helt andet, og det er både skønt og en stor udfordring (også) at have den type virksomhed.

Træning og kager

På Insta så jeg en, der havde skrevet at ‘Min nuværende kropstype er, at man på en måde kan se, at jeg træner. Man kan også se, at hvis nogen tilbyder mig en kage, kommer jeg ikke til at sige jeg nej’. Sjældent er jeg faldet over noget, der er så genkendeligt. Til min egen store overraskelse træner jeg både fast og tungt. En gang om ugen mødes jeg med en personlig træner, som helt konsekvent ignorer mine bønfaldelser om lige at basse lidt ned med kravene. Jeg gjort det et par år efterhånden, og jeg er ret vild med det. Til ingens overraskelse har jeg stadig stor passion for og kærlighed til kage.

Tag fat i os, hvis du er nysgerrig efter at høre mere.