Malene Skov Dinesen

Indehaver og chefkonsulent
28 83 90 62

Malene Skov Dinesen er indehaver af Ineva, og arbejder med samtlige elementer af opgaveløsningen og samarbejdet med vores kunder

Malene Skov Dinesen har i mere end 12 år arbejdet specialiseret og mårettet med viden og evaluering, og startede i 2010 Ineva, hvor hun til daglig er leder og chefkonsulent. Malene er Cand. mag i Informationsvidenskab fra Aarhus Universitet og er derudover Diploma in Systemic Leadership and Organizational studies fra KCC (Kensington Consulation Center) og University of Bedforshire i England.

Malenes store passion og drivkraft i Ineva er ønsket om at understøtte viden og lave evalueringer, der får reel indflydelse og giver mening i den kontekst, de gennemføres i. Dette viser sig blandt andet ved en stor nysgerrighed over for både organisationer og de mennesker, der arbejder i dem og skaber effekter af programmer, projekter og indsatser. Malene har stor erfaring med evaluering igennem en lang række spændende samarbejder med kunder både i det offentlige og det private. En række af disse opgaver kan der læses mere om under cases. 

Ud over det konkrete samarbejde med kunder er Malene optaget af og arbejder mod at skabe en forandring i videns- og evalueringsfeltet, både i måden vi forholder os til og forstår viden og måden hvorpå den får indflydelse. Vi skal væk fra svar på om projekter virker og langt mere hen imod at få svar på hvad ved programmet og indsatser der virker, så vi kan blive klogere både på ledelsesniveauet og i praksis.

Malene er forfatter til følgende bøger:

  • Evalueringskultur i dagtilbud - hvad det er, og hvordan vi får den fra 2020
  • Vidensinformeret ledelse - gode beslutninger i den offentelige sektore fra 2017
  • Essensen af Innovati evaluerig 2013, som er skrevet i samarbejde med Camilla Kølsen
  • Innovativ evaluering fra 2010, som er skrevet i samarbejde med Camilla Kølsen

 

Malene skriver løbende artikler og kommentarer inden for evaluering og kvalitet. Du kan se mere om dette arbejde her

https://ineva.dk/sites/default/files/styles/personer_top/public/Malene%20Skov%20Dinesen_%201.jpg?itok=8WgPboGs

Malene ... 

har engang spillet march-fløjte i et spejdertamburkorps

har et alter ego, der hedder HåndværkeLis - og hun er i gang med at få styr på det hus fra 1929, Malene har købt med sin mand (spørg bare om hvordan man etablerer et nyt badeværelse, sætter gips op, brækker vægge ned og lægger sildebensparket)  

drikker (stadig) ikke kaffe