Ekstern evaluering

Du er her

Vi er specialiserede I eksterne evalueringer, der både skaber viden, læring og udvikling. Uanset om behovet er kvantitativt eller kvalitativt, om behovet er dokumentationsorienteret og/eller mere fokuseret på udvikling og læring kan vi hos Ineva evaluere for jer og med jer.

Med Ineva som ekstern evaluator får du en engageret og metodestærk partner, som fokuserer på netop de elementer, du ønsker undersøgt. 

I Ineva er vi specialiserede i at lave evalueringer, som understøtter udvikling og forandring af praksis. Evalueringerne giver nye input, når de tager afsæt i netop den praksis og kontekst, som omgiver den konkrete opgave. For os handler evaluering om at forstå praksis for at kunne komme med kvalificerede bud på, hvordan den styrkes fremadrettet. Evaluering skal drive innovation af praksis og give mening for praktikerne i deres organisatoriske opgaver. Afsættet for vores evalueringer er altså, hvilken anvendelse evalueringen er tiltænkt, hvilke interessenter der er, hvem aktørerne er og hvilken kontekst evalueringen skal gennemføres i.

Vi anvender et bredt udvalg af metoder og greb, som altid tilpasses den enkelte opgave i samarbejde med jer. I kan trygt læne jer ind i, at vi håndterer både evalueringsdesign, selve evalueringen og formidlingen af resultaterne med stor erfaring, fleksibilitet og med fokus på, hvordan vi kan hjælpe indsatsen godt på vej videre baseret på de vigtige erfaringer og konklusioner i indsatsen. 

Det er vores både ønske og ambition at være med til at udfordre og udvikle evalueringsfeltet. Dette gøres både i den enkelte opgaveløsning og igennem fortsat teoretisk og metodisk udvikling, hvilket viser sig ved løbende udgivelser både i In-sigter vi deler på LInkedIn og i løbende udgivelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om en eksterne evaluering. Du kan fange os på info@ineva.dk eller på 86 14 90 80. 

https://ineva.dk/sites/default/files/styles/top_billede/public/Oppefra1_0.jpg?itok=eL9Drvu4

"Vi ved, at resultater og effekter ikke skabes af indsatser og policies, men af de mennesker, der er involveret, og derfor er vi i vores evalueringer optaget af netop dem."