Pernille W. Andersen

Seniorkonsulent
28836478

Pernille er seniorkonsulent i Ineva med speciale i læring, formidling, udvikling og didaktik

Pernille er kandidat i Uddannelsesvidenskab fra DPU, Århus Universitet, og bringer derfra et særligt blik på læring, organisatorisk udvikling og didaktik ind i de evalueringsopgaver, hun løser for Inevas kunder og samarbejdspartnere. Pernille har en særlig evne til at træde ind i mange forskellige kontekster, og hurtigt indfange og opfange både kultur og organisatoriske strukturer, hvilket er en stor styrke både i dataindsamling og ikke mindst i formidling af den viden, der etableres gennem evaluering. 

Afsættet i uddannelsesvidenskab giver et helt naturligt stærkt fokus på formidling af data, hvilket naturligvis også gælder formidling af evalueringer, gennemført af Ineva. Her bidrager Pernille med særlig indsigt i, hvordan viden skal kommunikeres og formidles, så evalueringerne i bliver forståelige og brugbare.

Pernille har bidraget til en lang række evalueringer og undersøgelser, ligesom hun både underviser og indgår i udviklingsarbejder, når der skal etableres nye evalueringssystemer og - koncepter hos vores samarbejdspartnere. Arbejdet bliver altid tilgået med stor nysgerrighed, åbenhed og stor grundighed - og så kan vi love, at når du samarbejder med Pernille er det tillige både sjovt og hyggeligt. 

 

 

https://ineva.dk/sites/default/files/styles/personer_top/public/Pernille%20Andersen.jpg?itok=ioqYs437
Pernille...
 
- har vundet DM i spejder (de indviede vil kende konkurrencen som landspatruljeturneringen)
- har engang som en del af et ritual i Nordthailand spist tørret elefantafføring 
- har sendt en besked til en informant, hvor der stod “du må overhovedet ikke forskrække mig så meget, jeg tissede seriøst i bukserne” - den var (selvfølgelig) tiltænkt en anden modtager