Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive en mail, hvis du er nysgerrig efter at høre mere

Ineva ApS
Forteledet 4
8240 Risskov

Telefon: 86 14 90 80
Email: info@ineva.dk

Ineva holder til i Aarhus. Vi har fravalgt at have et kontor, men kender til gengæld alle de bedste steder til at holde møder med gode forhold og god forplejning. Uanset om det er morgenmad, frokost eller eftermiddag kender vi et perfekt sted, hvor vi både kan tage en faglig snak, hygge os og få god mad (og vi gi’r selvfølgelig).

Du er altid vekommen til at kontakte os for en snak om evaluering, både hvis du blot er nysgerrig, og når du står med en konkret evalueringsopgave, der skal løses.

Følg Ineva på Linkedin

Ineva er en konsulentvirksomhed med base i Aarhus, hvorfra vi løser opgaver i hele landet. Vores faglige fokus og kompetencer handler om viden – om at etablere viden der kan anvendes til organisatorisk udvikling og til fordel for borgere i Danmark. Vi gennemfører hvert år mange evalueringer både i det offentlige, i private virksomheder, for fonde og for foreninger, og gennemfører ligeledes understøttet evaluering, hvor vi bidrager til interne evaluering. Derudover holder vi hvert år mange kurser og workshops.
SKRIV TIL OS