Lær at evaluere

Du er her

Det er vores ønske og ambition at være med til at udfordre og udvikle evalueringsfeltet

En stor del af en organisations evaluering skal, og kan med stor fordel, gennemføres internt. Det at arbejde med løbende evaluering skal være en del af det daglige udviklingsarbejde.
 Det springende punkt er, om evalueringen bliver en integreret del af praktikernes dagligdag, eller om det bliver et halehæng, som gennemføres, fordi man skal.

I vores arbejde med evaluering gør vi vores ypperste for at det bliver meningsfuldt at integrere evaluering i det daglige og at evaluering aldrig bliver et halehæng eller en udelukkende skal-opgave. 

I samarbejdet med kunder, der gerne vil lære at evaluere i større eller mindre grad, gør vi os meget umage for at skabe en proces, som passer til den enkelte opgave. Vi er altid meget optagede af at lære nye felter, måder og arbejdsopgaver at kende - både fordi det kvalificerer samarbejdet, men også fordi det udvider vores horisont. 

https://ineva.dk/sites/default/files/styles/top_billede/public/H%C3%A6nder.jpg?itok=swky5HkA

Ineva tilbyder

Kurser i evaluering
Bliv innovativ evaluator - få evalueringskompetencer på diplomniveau
Ineva har udviklet en værktøjskasse målrettet evalueringsarbejde til danske dagtilbud - den indeholde både en digital læringsplatform og en fysisk værktøjskasse
Det at arbejde vidensinformeret handler om at insistere på at vide, hvad vi ved og hvad vi tror, vi ved - og informere de organisatoriske beslutninger på det.
Evalueringskapacitet handler om, hvorvidt organisationen er i stand til at bruge både den enkelte evaluering og summen af evalueringer til at innovere sin praksis.
Ineva holder foredrag og workshops om Innovativ evaluering, opbygning af evalueringskapacitet og evaluering i teori og praksis

"Det er svært at pinpointe hvor tilliden kommer fra, men det handler blandt andet om ikke at være bange for at sige sin mening. Det har vi oplevet hos Ineva, vi får ærlige svar. Og et handler også om at vi har en følelse af, at der bliver kigget på relevansen af det arbejde man laver, og måske ikke så meget på mængden. Hvis der er nogen der skal gøres, så bliver der gået de ekstra skridt for at få det i hus." (Søren - tidligere kunde)