24
jan

GRATIS Webinar i Datavisualisering i Excel

Undervisere

Seniorkonsulent
Seniorkonsulent
Dato: 
Mandag, 24. januar 2022
Fra kl. 14.00-14.45
Sted: 
online

Beskæftiger du dig med data og med kommunikation af data? Ønsker du at dygtiggøre dig inden for formidling af dataresultater? Så deltag i Inevas webinar om datavisualisering. På bare 45 minutter vil du både forstå hvorfor det er vigtigt og få konkrete greb til hvordan man gør det.

Den rigtige visuelle præsentation af data øger modtagerens forståelse for de informationer og den viden, som data indeholder. Modtagerens forståelse kan enkelt hjælpes på vej med simple visuelle effekter. Derfor tager vi dig på webinaret igennem (lidt af) teorien bag (jeg lover det bliver kort!), nogle grundprincipper for datavisualisering samt en konkret gennemgang af en unik graftype i Excel (du får efterfølgende tilsendt en step-by-step guide).

 

Så lav dig selv en kop god kaffe, læn dig tilbage foran skærmen og lyt med! Vi kræver ikke noget af dig (læs: du bliver ikke udsat for break out rooms med folk, du ikke kender). Vi vil bare gerne fortælle lidt om datavisualisering.

 

Brug tilmeldingsknappen til venstre, og udfyld blot dit navn og vigtigst din e-mail (andet behøver vi ikke), så sender vi efterfølgende mødelinket til dig.   

 

https://ineva.dk/sites/default/files/styles/top_billede/public/lxrcbsv-vVHXeu0YNbk-unsplash.jpg?itok=x25QSbUR