Evalueringskultur i dagtilbud

Ineva har særlig ekspertise i arbejdet med evalueringskultur i dagtilbud

Mange danske dagtilbud er i øjeblikket i gang med at understøtte og styrke deres evalueringskultur - og det vil vi i Ineva rigtig gerne hjælpe til med. Vi er nemlig så heldige, at vi gennem mere end 10 år har arbejdet tæt sammen med en række dagtilbud og kommuner netop om at styrke arbejdet med evaluering i hverdagen og evalueringskulturen. Malene Skov Dinesen, som er stifter af Ineva, har i 2020 udgivet bogen 'Evalueringskultur i dagtilbud - hvad det er, og hvordan vi får det'. Den giver en grundig gennemgang af både hvad evaluering er, hvad evalueringskultur er og selvfølgelig hvordan man kan lykkes med ambitionen om at få skabt en evalueringskultur, der er understøttende og skaber udvikling til gavn for børnene. 

Vi holder oplæg, kursusdage, pædagogiske dage og længere forløb med dagtilbud eller hele kommuner, der ønsker at sætte spot på deres evalueringskultur. Ofte tager vi udgangspunkt i temaer som:

  • Hvad er evaluering og hvad kan evaluering i dagtilbud?
  • Hvorfor er refleksion ikke evaluering? 
  • Hvad vil det sige, at have en stærk evalueringskultur?
  • Evalueringens elementer, herunder mål, efterspørgsel, antagelser, data, analyse, viden og handling
  • Data i dagtilbud, herunder hvordan vi bringer børnene aktivt i spil både som informanter og som dataindsamlere

 

Hvis der er emner, I er særligt optaget af, som ikke lige rammer ovenstående, så lad os tage en snak om det. 

Vores afsæt tager naturligvis afsæt i Styrket pædagogisk læreplan og dagtilbudsloven, så vi hele tiden arbejder ind i den virkelighed, som dagtilbuddene står i. 

Skriv en mail på info@ineva.dk eller ring på 28839062 hvis du er nysgerrig efter at vide mere, hvis du vil bestille bogen Evalueringskultur i dagtilbud eller hvis du ønsker at få tilsendt vores gratis digitale guide til en stærk evalueringskultur i dagtilbud. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

https://ineva.dk/sites/default/files/styles/top_billede/public/robert-collins-tvc5imO5pXk-unsplash.jpg?itok=4QKS-DC_