26
okt

Evaluering og aperitivo i Aarhus: Kreative dataindsamlingsmetoder

Denne gang handler Evaluering og Aperitivo om kreative dataindsamlingsmetoder

Undervisere

Indehaver og chefkonsulent
Seniorkonsulent
Seniorkonsulent
Dato: 
Tirsdag, 26. oktober 2021
Fra kl. 14.30-17.00
Sted: 
Mariane Thomsens Gade 4B, 1. -3

Dataindsamling er ikke ’bare’ dataindsamling. Vi kan gøre det klassisk og som vi kender det, men vi kan også vælge at gå lidt mere kreativt til værks. Det kan være en fordel for dig selv som dataindsamler, men i høj grad også for dine informanter – vi kan samle mere nuanceret data, og det bliver sjovere! Ved at bringe kreative elementer i spil åbner vi op for nye muligheder i vores dataindsamling.

Derfor er vi hos Ineva gået i gang med at skrive bogen ’Kreative dataindsamlingsmetoder’. Vi er selv meget begejstrede for temaet, og vil gerne dele denne begejstring med jer! Dels i vores kommende bog, men også til næste runde af ’Evaluering og aperitivo’.

Igennem oplæg, drøftelser og konkrete eksempler vil vi denne eftermiddag vise jer og lade jer afprøve et par eller tre af de kreative dataindsamlingsmetoder.

Desuden er vi flyttet i nye lokaler på Aarhus Ø, og dem har vi glædet os til at vise jer i mere end et halvandet år! Vi flyttede ind efter at Corona lukkede verden ned. Derfor vil vi så gerne se dig til vores ’Evaluering og aperitivo’, hvor der som altid vil være god mad og bobler samt gode mennesker.

Arrangementet er gratis og bliver fyldt op efter ’først til mølle’-princippet. Der er plads til 30 deltagere og vi vil rigtig gerne, at alle, der har interesse for at deltage, får muligheden. Derfor opkræves 250 kr., hvis du har tilmeldt dig, men bliver forhindret og ikke melder afbud senest dagen før.

Hvis du har spørgsmål til arrangementet er du meget velkommen til at kontakte Malene Skov Dinesen på msd@ineva.dk

Vi holder løbende 'Evaluering og aperitivo'-arrangementer. Følg Ineva på LinkedIn for information om arrangementer, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor. 

 

https://ineva.dk/sites/default/files/styles/top_billede/public/IMG_aperitivo.jpg?itok=S-Lpc8Ef