6
jun

Evaluering og aperitivo: Andre metoder til formidling

Formidling er ikke ’bare’ formidling. Vi kan gøre det klassisk og som vi kender det, men vi kan også vælge at gå lidt mere kreativt til værks.

Undervisere

Indehaver og chefkonsulent
Chefkonsulent
Seniorkonsulent
Evalueringskonsulent
Dato: 
Tirsdag, 6. juni 2023
Fra kl. 14.30 – 17.00
Sted: 
Ineva, Mariane Thomsens Gade 4B, 1. 3., 8000 Aarhus C

 

Ligesom tilfældet er i vores dataindsamlingsberedskab, er der nogle klassiske metoder, vi ofte griber til, når der skal formidles. Her er den skriftlige rapport det, som ofte vælges fordi det er det forventelige både af afsender og modtager. Det er dog langt fra altid den bedst egnede formidlingsmetode. 

Derfor gør vi os altid umage med at tænke formidlingsformen godt igennem, når vi skal afrapportere vores evalueringer. Vi er bevidste om vigtigheden af at overveje formidlingsformen i forhold til, hvad der skal formidles, og ikke mindst hvem der formidles til. Vi har derfor tænkt på nogle metoder til formidling, som hver især har særlige styrker og potentialer. 

Vi er selv ret begejstrede for temaet, og vil gerne dele denne begejstring med jer til næste runde af ’Evaluering og aperitivo’.

Vi synes det er lang tid siden, at vi har set jer, og vil derfor glæde os til at byde jer velkommen i vores lokaler på Aarhus Ø til tapas og bobler (nøjagtig som vi plejer).

Arrangementet er gratis og bliver fyldt op efter ’først til mølle’-princippet. Der er plads til 30 deltagere og vi vil rigtig gerne, at alle, der har interesse for at deltage, får muligheden. Derfor opkræves 250 kr., hvis du har tilmeldt dig, men bliver forhindret og ikke melder afbud senest dagen før.

Hvis du har spørgsmål til arrangementet er du meget velkommen til at kontakte Christian Astrup på cja@ineva.dk

Vi holder løbende 'Evaluering og aperitivo'-arrangementer. Følg Ineva på LinkedIn for information om arrangementer, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor. 

https://ineva.dk/sites/default/files/styles/top_billede/public/IMG_4832_5.JPG?itok=66OQTgwd