Evaluering af nærmiljøindsats i Thisted Kommune

Projekt Solsikken var en nærmiljøindsats i et boligområde i Thisted, som havde fokus på sundhed og trivsel for borgerne

Ineva har evalueret projektet "Solsikken" i Thisted Kommune. Evalueringen havde fokus på at vurdere, hvorvidt og i hvilken grad projektet havde levet op til målsætningerne samt give fremadrettede anbefalinger til projektets videre forløb.

Evalueringen blev lavet på baggrund af interviews med beboere der havde deltaget i projektet, interview med projektgruppen samt kvantitativt statistisk materiale over projektets forskellige indsatser. På baggrund af dette viste undersøgelsen, hvilken effekt projektet havde haft på de forskellige typer af beboere og havde derfor fokus på hvad der virker for hvem under hvilke omstændigheder.

 

https://ineva.dk/sites/default/files/styles/top_billede/public/matthias-oberholzer-gM5msl7rP2k-unsplash.jpg?itok=ykgK64aM

”Vi var meget tilfredse med evalueringen. Der var en god dialog med Ineva hele vejen igennem og en rigtig god forståelse for, hvad det var vi gerne vil have målt med evalueringen. Vi takker for den professionelle tilgang som sikrede os en god, lærerig og valid evaluering.” (Helle Hørup, projektleder, Thisted Kommune)