19
sep

Digitalt kursus i interaktive dash-boards

På tre timer lærer vi dig at lave et interaktivt dash board. Det er overhovedet ikke svært - det lover vi - og vi lover også, at du efter denne formiddag kan formidle dine data langt mere effektivt.

Undervisere

Seniorkonsulent
Dato: 
Tirsdag, 19. september 2023
Fra kl. 9.00-12.00
Sted: 
Zoom

Efter denne formiddag har du helt styr på, hvordan du laver et interaktivt dash board i Excel. Det er langt nemmere, end du tror (i hvert fald langt nemmere, end mange tror). Man skal bare vide, præcis hvor i Excel der skal klikkes og trækkes, for at dash boardet skabes.

Det interaktive dash board er et fantastisk formidlingsredskab, fordi man ved simple klik kan få netop de data frem, som er interessante for den enkelte. Hvis vi er særligt interesserede i data på de 15-25 årige, så kan det klikkes frem. Hvis vi er særligt interesseret i dem på afdeling X, så kan vi klikke dem frem. Eller hvad der er særligt interessant i netop dit datamateriale. 

Ved at bruge et dash board undgår du at skulle lave lange, tunge rapporter med et hav af forskellige grafer, som kun er interessant for en lille gruppe. Dash boardet giver den enkelte mulighed for at se netop det, der er interessant - og ikke alt det andet. Det er dermed en markant tidsbesparende måde at arbejde på, både for den der skal 'knuse' data og formidle den, og ikke mindst for dem, som skal modtage den. 

Vi arbejder i Excel, fordi det er tilgængeligt for alle - både dig der skal lave dash boardet og dem, der skal modtage det. 

Dit udbytte

På dette tre-timers digitale kursus får du en trin for trin gennemgang af, hvordan et dash board laves - og du laver selv et dash board undervejs, så du får det 'ind i fingrene'. Du modtager også en skriftlig beskrivelse med alle skridtene, så vi er sikre på, at du også kan lave det, når det digitale kursus er slut. 

Hvem er du? 

Kurset er relevant for alle, der arbejder med data, som de gerne vil have bedre overblik til egne analyser, eller som har ansvar for at skabe overblik og formidle data til andre. Når først det interaktive dash board er en del af ens værktøjskasse, er der så mange steder, hvor det er den helt oplagte vej at gå. 

Pris

Prisen for kurset inkl. step-by-step guide er 500 kr. plus moms. 

Lille bitte disclaimer

Vi lover, at du får styr på det tekniske - måske kommer vi ikke HELT i mål med alt det grafiske, så dash boardet også bliver flot. Vi viser selvfølgelig nogle flotte eksempler og giver alle de tips og tricks, vi kan nå. Det primære fokus er dog på det tekniske i dash boardet. 

 

 

https://ineva.dk/sites/default/files/styles/top_billede/public/dash%20board.jpg?itok=yKxf-ZJz