Få styr på evalueringsarbejdet - uden at bruge en masse tid væk fra børnene

Få modeller, materialer og viden til at få styr på evalueringsarbejdet - uden at bruge en masse tid væk fra børnene. I løbet af en pædagogisk aften præsenterer vi jer for simple modeller og metoder, og I får alle de materialer, I skal bruge. Så er det bare at komme i gang.

Ofte er tilbagemeldingen 'Jamen det virker jo faktisk ret nemt', når vi har afholdt pædagogiske fyraftensmøder om evalueringskultur i dagtilbud. Det bliver vi super glade for - for det skal være enkelt, meningsfuldt og udviklende for den pædagogiske praksis og dermed til gavn for børnene at lave evaluering. Der er brug for enkle modeller og metoder, så evalueringsarbejdet rent faktisk kan ske - også i en hverdag hvor der opstår sygdom, der skal tages imod nye børn der har brug for noget særligt og der er forskellige børnegrupper hen over tid. Med andre ord skal evalueringsarbejdet kunne lade sig gøre i virkeligheden. Det gode er, at evalueringsarbejdet faktisk kan være ret enkelt og ikke behøver at tage en masse tid væk fra børnene. 

Vi har sammensat en pakke, som giver jeg de bedste kort på hånden til at lykkes med evalueringsarbejdet.

Pakken består af:

  • Et kort indledende møde enten på telefon eller digitalt, hvor vi møder hinanden og vi hører lidt mere om jeres særlige ønsker og udfordringer. 
  • Et pædagogisk fyraftensmøde hos jer fra 17-20 (eller hvad der passer jer bedst). I får besøg af Malene Skov Dinesen, Amalie Agerbæk, Christian Astrup eller Pernille Andersen som vil sætte rammen for evalueringsarbejdet, herunder præsentere jer for en enkel model til strukturering af jeres fremtidige evalueringsarbejde, en enkel model til opsamling på tværs af jeres evalueringer (til offentliggørelse af arbejdet med evaluering af den pædagogiske læreplan) og give jer inspiration til hvordan I kan arbejde med dataindsamling - med særlig fokus på at få børnenes perspektiver i data. 
  • Den fysiske evalueringsværktøjskasse udviklet af Ineva - her finder I alle de materialer, som I har brug for i arbejdet med evaluering og styrkelsen af evalueringskultur 
  • Adgang til den digital læringsplatform i et år - her kan I se korte videoer med præsentation af alt det, I har brug for at vide om evaluering. Den digitale læringsplataform er dermed jeres opslagsværk til at få opfrisket hvad vi talte om til det pædagogiske fyraftensmøde og hente endnu mere ny viden og inspiration. Læringsplatformen er også en enkel måde at få nye kolleger med ombord i evalueringsarbejdet. 

 

Vores erfaring fra mange af de institutioner, vi har arbejdet med sammen årene er, at når der er enkle modeller at tage udgangspunkt i, og når de materialer og skabeloner der er brug for er lige ved hånden, så bliver evalueringsarbejdet nemmere at kaste sig over og få gode resultater af. 

Ovenstående samlede pakke kan i 2023 købes for særpris 9.950 kr. plus moms og kørsel (samt evt. bro/færge) - herefter er prisen 14.950 kr. plus moms og kørsel

Skriv til dagtilbud@ineva.dk for at booke og høre mere eller ring på 28 83 90 62. Husk at booke i god tid, så vi er sikre på at have tid i kalenderen netop den aften, det passer jer. 

Særprisen er for én institution, hvor I lægger lokaler og forplejning til. Såfremt I ønsker at gå flere huse sammen kan vi sagtens finde ud af det - skriv eller ring, så finder vi en god løsning. I modtager én fysisk evalueringsværktøjskasse. Kontakt os, hvis I ønsker at have mere end en fysisk evalueringsværktøjskasse.  

https://ineva.dk/sites/default/files/styles/top_billede/public/Frederikke4_3.jpg?itok=AM9UoNkh

Se en rundtur i Evalueringsværktøjskassen her

Se en kort rundvisning i både den digitale læringsplatform og den fysiske værktøjskasse her.