Christian Jobling Astrup

Seniorkonsulent
30 42 86 99

CHRISTIAN JOBLING ASTRUP ER SENIORKONSULENT HOS INEVA MED SPECIALE I SUNDHEDSVIDENSKAB.

Christian er uddannet Cand.scient.san.publ. Folkesundhedsvidenskab bygger på samfundsvidenskab, humaniora og naturvidenskab, og med sig fra studiet bringer Christian viden om politiske, sociale, naturvidenskabelige og økonomiske tilgange til forbedring af sundhed for befolkninger og befolkningsgrupper. Christians primære fokuspunkt er sundhedssektoren, hvori hans interessefelt er centreret om evaluering, organisationsudvikling og styring af den offentlige sektor. 

Med afsæt i den sundhedsfaglige baggrund er Christian med sin tværfaglige profil erfaren inden for udvikling, implementering og evaluering af komplekse interventioner. Dette omfatter blandt andet kompetencer inden for dataindsamling, anvendelse af statistiske metoder samt analyse af omfattende data. Christian afsluttede studiet med et speciale, der tog udgangspunkt i Innovativ Evaluering, da en social sundhedsfremmende intervention i Aarhus Kommune blev evalueret. 

Christian har gennem sin tid hosIneva beskæftiget sig med konkrete opgaver inden for det organisatoriske, strategiske og ledelsesmæssige plan blandt andet i regi af kommunale indsatser, sundhedsfremmende interventioner og socialfaglige projekter.

Christians sundhedsvidenskabelige profil samt analytiske tilgang til arbejdet bidrager til evalueringer, hvor fund og anbefalinger er funderet i data og hvor særligt slutbrugeren er i centrum. I afrapporteringen lægger Christian vægt på både skriftlig, grafisk og mundtlig formidling med et ønske om at overlevere resultater, der kan anvendes og omsættes til videreudvikling og forbedring af praksis.  

 

https://ineva.dk/sites/default/files/styles/personer_top/public/Christian.jpg?itok=_c5KnREe

Christian...

har som 12-årig gået til standarddans i 1 år... Mod sin vilje (blev tvunget af sin mor)

har en passion for retrolamper og det at bygge træborde

har engang fået herpes gennem en lånt dykkermaske i Thailand