Amalie Damgaard Johansen

Juniorkonsulent
86149080

Amalie er kandidatstuderende på Folkesundhedsvidenskab, Aarhus Universitet, og bevæger sig derfor i krydsfeltet mellem humaniora, samfundsvidenskab og naturvidenskabelig praksis. Amalies tværfaglighed afspejles især inden for politiske, sociale og økonomiske tilgange til forbedring af sundhed hos befolkningsgrupper og organisationer. Amalie beskæftiger sig med en bred forståelse af sundhed, der stræber efter at organisationer så vel som individer bliver i stand til at indfri og udleve deres potentiale. Derfor er evalueringspraksis for Amalie et fuldstændig afgørende redskab, når virksomheder og mennesker ønsker meningsfuld udvikling og effektivitet. 

Amalies tværfaglige baggrund vidner om analytiske evner inden for den kvalitative og kvantitative metode. Amalie har erfaring med at udarbejde videnskabelige studier, erfaringsopsamlinger og facilitering af større og mindre workshops med samskabelse. 

Med fra studiet har Amalie særlig viden om offentlig forvaltning og de iboende incitamenter, samt teoretisk basis for diskussioner og tematikker inden for sundhedsfremme og forebyggelse af sygdom. 

https://ineva.dk/sites/default/files/styles/personer_top/public/Amalie%20Damgaard.jpg?itok=hMF6Q7k6

Amalie...

-       Har gået til standard-/latin dans i 15 år, og danser i dag fast hver onsdag hos Mads Vad

-       Har en særlig kærlighed for fetaost og rødvin 

-       Er fast lytter af Mads og Monopolet lørdag formiddag