Pernille W. S. Andersen

Juniorkonsulent
28839076

Pernille er juniorkonsulent hos Ineva

Pernille studerer på kandidatuddannelsen i uddannelsesvidenskab på Aarhus Universitet, og er i gang med sit sidste år. Pernilles uddannelsesvidenskabelige baggrund gør, at hun særligt interesserer sig for organisatorisk udvikling, forvaltning og vidensinformeret ledelse. Vidensmæssigt ligger Pernilles stærke sider inden for samfundsvidenskabelige og pædagogiske forståelser af organisationer.
 
På studiet har Pernille bl.a. gennemført flere moduler i evaluering og har derved opnået en god vidensbasis indenfor analyse og udvikling af institutioner og virksomheder. Ydermere har Pernille opnået bred viden indenfor evalueringsfagets teori og kompetencer ift. dataindsamlings- og databehandlingsmetoder. Pernille er velbevandret i både kvalitative og kvantitative metoder, og sætter en ære i metodisk stringens og respektfuld behandling af indsamlet evalueringsdata. 
 
Pernille har grundet sin uddannelsesvidenskabelige baggrund et godt kendskab til organisatoriske og forvaltningsmæssige processer, og er derfor meget opmærksom på evaluerings styrker. Hun kender til evalueringens potentialer indenfor vidensinformeret organisationsudvikling og har forståelse for, hvor positiv indflydelse en evaluering kan have i organisationer, såfremt evalueringen er anvendelsesorienteret og udført korrekt og kompetent. 
 
Hos Ineva bidrager Pernille primært metodisk og analytisk til husets opgaver. 
http://ineva.dk/sites/default/files/styles/personer_top/public/pernille%20Andersen.jpg?itok=l3-r5K2c

Pernille...

- har engang vundet danmarksmesterskaberne i spejder (landspatruljeturnering) 
- kan foruroligende mange replikker fra tv-serien Friends
- har en møntsamling