NICKOLAS PAGONAKIS

Juniorkonsulent
28 83 90 76

Nickolas studerer Statskundskab på kandidaten ved Aarhus Universitet og har en bachelor i Statskundskab fra Københavns Universitet. Med sin samfundsvidenskabelige baggrund har Nickolas et holistisk syn på organisationer og deres udvikling. Organisatorisk har han et bredt kendskab fra sine tidligere arbejde med politiske organisationer, NGO’er og det offentlige at trække på. 

 

Fra studiet bringer Nickolas en række metodiske faglige værktøjer indenfor evaluering, organisations-sociologi, komparativ metode, samt kvalitativ og kvantitativ analyse med sig i arbejdet. Dertil har Nickolas erfaring med dataindsamling og forskningsdesign, der trækker på en kombination af både kvantitative og kvalitative datakilder. Nickolas ser en stor mulighed i at bruge alsidige metodiske værktøjer til at udfører analytiske og evalueringsprojekter for at få et helhedsbillede af organisationernes arbejde. 

 

Med Nickolas' baggrund bringer han et diverst kendskab til organisationsarbejde og en stærk metodisk faglighed i evalueringsopgaverne, der tager højde for der hvor organisationerne er og identificerer, hvad der skal til for at skabe udvikling hos dem. 

 

Hos Ineva hjælper Nickolas husets konsulenter ved at biddrage til analyse og evalueringsarbejde med sine metodiske faglige værktøjer. 

http://ineva.dk/sites/default/files/styles/personer_top/public/FotografenErP%C3%A5Vej_0.png?itok=WyWKsqKR

Nickolas… 

 

Har vundet (det uofficielle) Danmarks Mesterskab i Bezzerwizzer. 

 

Er kontorets eksotiske indslag – han er kontorets eneste sjællænder, og er halv græker.

 

Har boet i fire lande og mestrede som 6-årig spillet ’Verdens Lande og Flag’.