Martin Fansher Holten Hansen

Juniorkonsulent
28 83 90 76

Martin er juniorkonsulent i Ineva

Martin er Cand. merc. studerende ved Aarhus Universitet, hvor han læser International Economic Consulting. Med rod i den økonomiske verden besidder Martin faglige kompetencer inden for anvendt statistik og afrapportering, samt samfundsforhold og organisationer. Med sit store dataoverblik, og med sine analytiske evner, giver hans arbejde de bedste forudsætninger for en god og målrettet formidling. Martin er detaljeorienteret, og er garant for et både sprogligt og grafiske materiale af høj anvendelighed for kunden.

Foruden Martins økonomiske baggrund, har hans store interesse for kvalitativ metode resulteret i en alsidig fagprofil, hvorfor han også tager stor del i de kvalitativ dataanalyser. I alt fra casebesøg hos kunderne til drøftelserne og skrivearbejdet på kontoret, er Martin et vigtigt aktiv.

Udover sin faglige profil, bidrager Martin til den praktiske hverdag på kontoret. Her sørger han blandt andet for lækre anretninger til vore kursister eller møder i huset. Som husets interne grafikker, løser han desuden hverdagens grafiske ad-hoc opgaver.

http://ineva.dk/sites/default/files/styles/personer_top/public/Martin_002%20copy.jpg?itok=Hl3WLfi4

Martin...

er halv amerikaner, og parodierer gerne sin mors udprægede amerikanske accent

spillede engang klaver i et heavy metal band

er bidt af en gal sportsmand, og løb engang et halvmaraton på et løbebånd om sommeren – udelukkende for at vinde et væddemål