Martin Fansher Holten Hansen

Evalueringskonsulent
50 95 01 31

Martin er evalueringskonsulent i Ineva med særligt fokus på kvantitative analyser

Martin er Cand.merc. i International Economic Consulting hvorfra han trækker på en lang række af elementer fra både samfundsvidenskab og økonomi. Med rod i den økonomiske verden besidder Martin faglige kompetencer inden for anvendt statistik, økonomisk analyse og afrapportering, samt stor viden om politik, samfundsforhold og organisationer. Funderet i registerdata, og med afsæt i human kapital teorien, som bl.a. beskriver effekten af investering i uddannelse, skrev Martin i speciale om effekten af specialindsatsen på ordblindeområdet i Aarhus Kommune. 

Foruden Martins økonomiske baggrund og kærlighed for tal, har hans store interesse for kvalitativ metode, og det at møde praksis, resulteret i en alsidig fagprofil, hvor Martin finder stor værdi i at kombinere kvantitativt data med kvalitative nuanceringer og skildringer. Martin positionerer sig stærkt ved, at efterspørgslen på viden bør definere metoden - ikke omvendt. 

Martin har gennemført en række evalueringsopgaver indenfor bl.a. børn- og ungeområdet, uddannelse og iværksætteri, samt arbejdet med organisatoriske evaluering. Med sit store dataoverblik, og med sine analytiske evner, resulterer Martins arbejde i solid viden. Martin er detaljeorienteret, skarp analytisk, og er garant for et både sprogligt og grafiske materiale af høj anvendelighed for beslutningstagere og praktikere. Drevet af sin store faglig nysgerrighed, og ønsket om at understøtte udvikling og forandring af praksis, leverer Martin nuancerede skildringer af programmer, indsatser og organisationer, med det formål, at videreudvikle og forbedre praksis.

 

http://ineva.dk/sites/default/files/styles/personer_top/public/Martin_002%20copy.jpg?itok=Hl3WLfi4

Martin...

er halv amerikaner, og parodierer gerne sin mors udprægede amerikanske accent

spillede engang klaver i et heavy metal band

er bidt af en gal sportsmand, og løb engang et halvmaraton på et løbebånd om sommeren – udelukkende for at vinde et væddemål