Du er her

Marie Møller

Juniorkonsulent
28 83 90 76

Marie er juniorkonsulent hos Ineva

Marie studerer på kandidatuddannelsen i folkesundhedsvidenskab på Aarhus Universitet, hvor hun er i gang med sit første år. Med folkesundhedsvidenskab som baggrund er Maries interesse at forbedre sundhed hos befolkninger og befolkningsgrupper med sin viden om politiske, sociale, naturvidenskabelige og økonomiske tilgange. 

Med sig fra studiet bringer Marie kompetencer inden for udvikling, implementering og evaluering af komplekse interventioner. Det indbefatter blandt andet analytiske kompetencer og kompetencer indenfor dataindsamling, som trækker på både kvalitative og kvantitative metoder. Med Maries bredtfavnende metodiske færdigheder ser hun potentialet i at kombinere den kvalitative og kvantitative tilgang i evalueringsopgaver, med det henblik at kunne identificere, hvad der ligger til grund for hvad og hvorfor.

Med Maries baggrund er hendes kendskab til mangfoldigheden i befolkningen stor, og derfor kender hun til vigtigheden af, at evalueringen og formidlingen af evalueringen målrettes de(n) enkelte bruger(e), for på den måde at styrke anvendelsen af evalueringen og den videre udvikling på området.

Hos Ineva kan Marie trække på sine metodiske og analytiske kompetencer, når hun sammen med husets øvrige konsulenter løser opgaver for vores kunder.

http://ineva.dk/sites/default/files/styles/personer_top/public/Marie_0001.jpg?itok=6Z-VKKu0

Marie…

Går altid i søvne, hvilket resulterer i, at hun ofte vågner op til ulæselige (men vigtige) huskesedler, som er skrevet i søvne

Har en gang overnattet på en havn på en bænk i Grækenland blandt hjemløse, fordi hun ikke nåede færgen til de græske øer

Har set over 350 koncerter, musicals, etc.