Du er her

Marie Haulrik

Projektkoordinator
28831174

Marie Haulrik er projektkoordinator i Ineva

Marie er administrativ koordinator hos Ineva og understøtter alle konsulenterne i deres daglige evaluerings– og udviklingsopgaver på tværs af huset. Hun har et skarpt øje for at skabe synlige rammer, struktur og ro omkring de mange opgaver, og frigiver hermed en masse plads for husets konsulenter til at fokusere på deres kerneopgaver. Marie varetager herudover en stor del af de daglige administrative ad-hoc opgaver samt koordinering af Inevas større events både i og ude af huset.

Marie er en struktureret og steady-handed blæksprutte, der trækker på en masse erfaring fra tidligere koordinator- og ledelsesfunktioner i større og udviklingsorienterede virksomheder. 

Marie er cand.merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus. Med sig herfra har hun specialefag indenfor innovation og forandringsledelse. Disse fagområder har været fundament i Maries valg af funktioner sidenhed. Her har hun brugt både den teoretiske tilgang til håndtering af innovation og forandring i miljøer med mange projekter og målsætninger, samt et mere personligt engagement i at bringe disse processer ned i en kontekst, hvor der også tages udgangspunkt i de menneskelige ressourcer, og herigennem skabe en målsætning med intern klarhed, ro og fælles front.

http://ineva.dk/sites/default/files/styles/personer_top/public/Marie%20Haulrik%20copy_2.jpg?itok=HHGPLDsr

Marie...

elsker true crime, og ser alt der er at finde om drab - samtidig er hun mørkeræd og er bange for at være alene hjemme
 
kan stå på hovedet i luften ligeså lang tid det tager at synge nationalsangen
 
er engang blevet tilbudt 11 kameler og et vandhul for at ægte sig sønnen af en rig egyptisk sheik