Kurser

Du er her

http://ineva.dk/sites/default/files/styles/top_billede/public/Kursus1.jpg?itok=0RbPNmi0

Kurser

Vi både udvikler og afholder løbende kurser i relation til evalueringsfeltet, både i og udenfor huset. Vi vil således altid gerne invitere indenfor til specifikke kurser, ligesom vi også meget gerne tilpasser kurser og oplæg den kontekst netop du arbejder i. Disse afholder vi såvel i Frederiksgade som hos jer. Eksempler på specifikke tilbagevendende temaer på vore kurser omfatter blandt andet:

  • Innovativ evaluering i teori og praksis
  • Realistisk evaluering
  • Opbygning af evalueringskapacitet
  • Evaluering af innovation
  • Evaluering i egen organisation
  • Hverdagsevalueringer  

 

Forløbene bliver altid tilrettelagt både i forhold til tid, indhold og vægtning mellem teori og praksis ud fra kundernes særlige ønsker, så kurset rammer netop jeres ønsker og skaber både inspiration og konkrete kompetencer på evalueringsfeltet.  

Hvis du er interesseret i at høre mere om muligheden for at køre et kursus i din organisation er du altid velkommen til at kontakte os på 86 14 90 80 eller på info@ineva.dk

20
aug
Skal I evaluere håndteringen af Covid19? Eller en anden krisesituation? Så tilmeld dig dette webinar og bliv klogere på, hvordan I kan gribe det an.
9
sep
Deltag på dette to-dages kursus i datavisualisering, og få både ny viden og konkrete værktøjer til at udarbejde grafer og visualiseringer, der både fortæller den vigtige historie tydeligt og er visuelt smukke.