13
mar

Evaluering og aperitivo om datavisualisering

I København

Undervisere

Evalueringskonsulent
Evalueringskonsulent
Dato: 
Tirsdag, 13. marts 2018
Fra kl. 14.30-17.00
Sted: 
La Oficina, Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg C

Datavisualisering 

Denne gang tager vi fat på et emne, som har optaget os meget særligt over det seneste år, nemlig datavisualisering. Hovedformålet med datavisualisering er at formidle data og information både effektivt, tydeligt og let at afkode. Her må både æstetik og funktionalitet derfor gå hånd i hånd. Datavisualisering hænger ikke direkte sammen med evaluering, og så alligevel. At være i stand til at vælge den rette fremstillingsform og præsentere indsamlet data på en måde, så læseren hjælpes til at se de centrale pointer, er i høj grad en del af en brugbar og anvendelsesorienteret evaluering.

En stor del af vores arbejde med visualisering af den data, som vi indsamler, handler naturligvis om kvantitativ data og om valg af det rette graf-/diagramdesign, farvevalg og diagrambeskrivelser. Her er der med få gode tricks virkelig forbedring at hente. Men også den kvalitative data kan fremstilles på mange andre måder end ved lange tekstafsnit i en rapport.

På denne eftermiddag åbner vi dørene til maskinrummet og viser eksempler på, hvordan vi arbejder med visualisering af data. Derudover lægges op til snak og diskussion om, hvilke faktorer der bør tages i overvejelse i forbindelse med valg af visualiseringsform.

- og så er der selvfølgelig også tid til god mad og bobler. 

Arrangementet er gratis og bliver fyldt op efter ’først til mølle’-princippet. Der er plads til 35 deltagere og vi vil rigtig gerne, at alle, der har interesse for at deltage, får muligheden. Derfor opkræves 250 kr., hvis du har tilmeldt dig, men bliver forhindret og ikke melder afbud.

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du meget velkommen til at kontakte Amalie Agerbæk på aa@ineva.dk

Vi holder løbende 'Evaluering og aperitivo'-arrangementer både i Aarhus og Købehavn. Følg Ineva på LinkedIn for information om arrangementer, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor. 

http://ineva.dk/sites/default/files/styles/top_billede/public/IMG_4847_0.JPG?itok=lQ9dbEbh