26
mar

Evaluering og aperitivo i Aarhus: Vidensinformeret ledelse

Hvad ved vi? Og hvad tror vi, at vi ved? Denne gang handler Evaluering og Aperitivo om vidensinformeret ledelse og praksis - om at insistere på at anvende viden til at træffe beslutninger og udvikle praksis.

Undervisere

Indehaver og chefkonsulent
Evalueringskonsulent
Dato: 
Tirsdag, 26. marts 2019
Fra kl. 14.30-17.00
Sted: 
Ineva, Frederiksgade 34, 1., 8000 Aarhus C

Hvad kan være mere vigtigt end at vide, om de ting man beslutter og igangsætter, skaber de effekter og resultater, som var intentionen? Om organisationen bevæger sig i den ønskede retning? Vidensinformeret ledelse og praksis handler om, hvordan man som leder og fagprofessionel kan arbejde evaluativt og resultatorienteret, realitetstestende og lærende i sin egen praksis. Det handler om, at man insisterer på at anvende viden til at træffe beslutninger, der understøtter organisationen i den ønskede retning. 

Der er efterhånden rigtig mange, der har spurgt om der ikke kommer en Evaluering og Aperitivo om netop Vidensinformeret ledelse - og den slags venligt pres kan vi ikke stå for. Så nu holder en eftermiddag, hvor de centrale begreber bag Vidensinformeret ledelse blive præsenteret, ligesom der gives helt konkrete greb til at understøtte det vidensinformerede arbejde i egen praksis. 

Du får som deltager en håndbog om Vidensinformeret ledelse og muligheden for at købe Malene Skov Dinesens bog af samme navn til særpris. 

Der er selvfølgelig, som altid, både god mad, bobler og kage og forhåbentlig god stemning og spændende snakke. Sådan plejer det i hvert fald at være. 

Arrangementet er gratis og fyldes op efter 'først til mølle'-princippet. Hvis du bliver forhindret bedes du give besked senest dagen før arrangementet, så en anden kan få din plads. Der er et no-show-fee på 250 kr. plus moms. 

Vi glæder os til endnu en forhåbentlig spændende eftermiddag i godt selskab. 

http://ineva.dk/sites/default/files/styles/top_billede/public/IMG_4832_6.JPG?itok=jh6z7E0j