29
okt

Evaluering og aperitivo i Aarhus: Innovative evalueringer i hverdagen

Denne gang handler Evaluering og Aperitivo om innovative evalueringer, som kan foretages i hverdagen. Vi kommer både til at snakke om fremgangsmåde, greb og effekter.

Undervisere

Seniorkonsulent
Evalueringskonsulent
Dato: 
Tirsdag, 29. oktober 2019
Fra kl. 15.00-17.30
Sted: 
Ineva, Frederiksgade 34, 1., 8000 Aarhus C

Vi gentager en af vores allerede afprøvede succeser, nemlig 'innovative evalueringer i hverdagen'. Vi vil give en kort introduktion til innovativ evaluering og dens udgangspunkt og dernæst lukke metodværktøjskassen op og se på, hvordan den innovative evaluering kan skaleres op og ned og dermed tilpasses både små og store projekter. Vi kommer til at tale om både fremgangsmåder, greb og effekter, ligesom vi også vil give helt konkrete eksempler på evalueringer og deres formål og udfald. 

Der er selvfølgelig, som altid, både god mad, bobler og kage og forhåbentlig god stemning og spændende snakke. Sådan plejer det i hvert fald at være. 

Arrangementet er gratis og fyldes op efter 'først til mølle'-princippet. Hvis du har fået en plads, men bliver forhindret, bedes du give besked senest dagen før arrangementet, så en anden kan få din plads. Der er et no-show-fee på 250 kr. plus moms. 

Vi glæder os til endnu en forhåbentlig spændende eftermiddag i godt selskab. 

http://ineva.dk/sites/default/files/styles/top_billede/public/IMG_4832_6.JPG?itok=jh6z7E0j