Christian Gjernø Astrup

Juniorkonsulent
28 83 90 76

Christian er juniorkonsulent og var praktikant i foråret 2017

Christian er kandidatstuderende på Folkesundhedsvidenskab ved Aarhus Universitet og var i forbindelse med sit 8. semester i praktik hos Ineva som juniorkonsulent. Efter afsluttet praktik arbejder Christian nu som juniorkonsulent. 

Fra studiet bringer Christian en metodestærk profil, og besidder et højt fagligt niveau i det kvantitative såvel som det kvalitative analysearbejde. Christian er gennem sin sundhedsfaglige uddannelse erfaren inden for evalueringsfeltet, og har arbejdet med konkrete opgaver inden for det organisatoriske, strategiske og ledelsesmæssige plan. Dermed bidrager Christian med sundhedsfaglig indsigt ved Ineva’s evalueringsopgaver i sundhedssektoren.

Med sin praktik på Ineva er Christian interesseret i at dygtiggøre sig inden for konkrete evalueringsopgaver - udvikling af evalueringsdesign, dataanalyse og feltarbejde samt at opleve dagligdagen i den private konsulentbranche.

Christian indgår i det daglige arbejde på kontoret, deltager i casebesøg hos kunder, men er også vild med at lave lækre frokoster til sine kolleger og stå for praktiske gøremål.

 

http://ineva.dk/sites/default/files/styles/personer_top/public/Christian%20Astrup%202018.jpg?itok=Eji-qMqW

Christian...

har som 12-årig gået til standarddans i 1 år... Mod sin vilje (blev tvunget af sin mor)

har en passion for retrolamper og det at bygge træborde

har engang fået herpes gennem en lånt dykkermaske i Thailand