Du er her

Anne Sophie Gubi

Juniorkonsulent
28 83 90 76

Anne Sophie er studerende på kandidatuddannelsen i statskundskab og er på sit 8. semester i praktik som juniorkonsulent hos Ineva.

Gennem sit studie har Anne Sophie opnået stærke analytiske såvel som metodiske kompetencer inden for både det kvalitative og kvantitative felt. Fra studiet medbringer Anne Sophie endvidere et solidt kendskab til forvaltningen og det politiske system samt en forståelse for de forskellige aktører heri. Dette betyder, at Anne Sophie forholder sig konstruktivt og reflekteret til arbejdet med evalueringer. Desuden vægter Anne Sophie formidling højt og har stort fokus på forståelig og velformuleret formidling både skriftligt og mundtligt.

Med sin praktik hos Ineva ønsker Anne Sophie at opnå et større kendskab til hele processen omkring det at lave evalueringer samt at bygge videre på den teoretiske indsigt fra studiet med et mere praktisk kendskab til evalueringsfeltet. Desuden er Anne Sophie med praktikken interesseret i at få et indblik i hverdagen som konsulent.

Udover at medvirke i evalueringsarbejdet tager Anne Sophie sig af diverse praktiske opgaver i hverdagen og sørger samtidig for, at kollegaerne på kontoret får en god frokost.

http://ineva.dk/sites/default/files/styles/personer_top/public/Anne%20Sophie%20Gubi.jpg?itok=_1BmBBrJ

Anne Sophie...

- Er - til trods for at have haft kørekort siden 2011 - først nu ved at lære at køre bil med manuelle gear.

- Kan godt lide både at bage og spise gode kager og mener ikke, at det kan være en rigtig fredag uden fredagskage.

- Har været spejder i én dag.